Verbindende kopersbegeleider

Jij bent als kopersbegeleider een verbindende schakel tussen verschillende stakeholders. Het managen van deze relaties is hierbij essentieel. De opleiding Verbindende Kopersbegeleider rust jou uit met de vaardigheden die jij nodig hebt in relatie met de koper.

Voor wie is deze training?

Wil jij goed of beter worden in het managen van relaties? Weten hoe je met conflicten omgaat, effectief communiceert en hoe je een goed verhaal kan pitchen? En ben je veel in contact met kopers? Dan is deze opleiding iets voor jou! Middels deze opleiding leer jij de vaardigheden die je nodig hebt om meer impact te maken in de relatie met de koper.
Brickton is dé development hub van de bouw-branche. Waar professionals samenkomen. Om te leren. Te trainen. Om zich te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Verbeter het managen van relaties en weet hoe je met conflicten omgaat.

Communicatie Icon

Effectiever communiceren en leer het pitchen van een goed verhaal.

Leren met én van elkaar

Je bent niet alleen. Je kunt leren van anderen die ook dezelfde ontwikkeling meemaken. Dit geeft ruimt voor reflectie en elkaar beter maken.

Als verbindende kopersbegeleider weet jij de vaardigheden in te zetten om de rol met behoud van de relatie uit te kunnen voeren.

https://programma.brickton.nl/wp-content/uploads/2022/06/Onepager-Verbindende-kopersbegeleider.pdf

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de onepager via onderstaande knop.

Verbindende kopersbegeleider

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de onepager via onderstaande knop.

  Persoonlijke effectiviteit en vakkennis

  In dit programma zetten we in op een combinatie tussen professionele activiteit en praktische vakkennis. Dit zorgt voor een verrijking in de opleiding van de deelnemers. En daarnaast stimuleren we de zelfontwikkeling op verschillende onderwerpen. Zodat deelnemers zich kunnen opstellen als een effectieve en authentieke professional in meerdere werkcontexten.

  Coaching

  We trainen met als doel het zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten. En de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Om dit goed te begeleiden is coaching belangrijk. Daarbij draagt coaching bij aan het toepassen van de opgedane kennis en vaardigheden uit de trainingen. Coaching vergroot daarmee het leerrendement van het programma.

  Verbinden met de bouw

  Zit jij zonder bouwkundige achtergrond in de functie van kopersbegeleider? En heb je daarom behoefte aan meer technische kennis om zo ook meer impact te maken in de relatie met de koper? Dan bieden wij een optionele trainingstweedaagse 'Verbinden met de bouw' aan. Nieuwsgierig wat er in deze training aan bod komt? Lees dan verder bij 'Hoe ziet de training eruit?'.

  Hoe ziet de training eruit?

  Schrijf je in: Verbindende kopersbegeleider

  Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

   Wat andere deelnemers zeggen over de trainingen van Brickton

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

   Onze programma's

   Download onepager

    Download onepager