Post-HBO Professioneel tendermanager

Tenderen is een vak. Alleen hoe word je opgeleid tot tendermanager? Met de Post-HBO opleiding Professioneel Tendermanager is iedere tendermanager beter uitgerust voor zijn taak, waardoor het rendement op de tenderinspanning omhooggaat.

Voor wie is deze training?

De rol van tendermanager wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Welke keuzes maak je als onderneming tijdens het tenderproces? Wat voor tenders passen bij jouw bedrijf en wat kun je daadwerkelijk uitvoeren? En daarnaast moet je ook nog eens kiezen waar je je tijd aan besteedt. De Post-HBO opleiding Professioneel Tendermanager geeft jou de kennis en kunde om op alle thema’s die te maken hebben met tenderen, de juiste antwoorden te geven en de juiste keuzes te maken.
Brickton is dé development hub van de bouw-branche. Waar professionals samenkomen. Om te leren. Te trainen. Om zich te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je leert de skills die nodig zijn om een professionele Tendermanager te zijn.

Leren van én met elkaar

De groep en het netwerk van andere alumni geeft je de gelegenheid om te sparren, te reflecteren en samen te groeien.

Post-HBO opleiding

Je sluit de opleiding af met een officieel Post-HBO certificaat.

Als succesvol tendermanager weet jij hoe je de kennis en kunde rondom het tenderpoces in de praktijk kunt toepassen.

https://programma.brickton.nl/wp-content/uploads/2022/06/Informatiebrochure-POST-HBO-Professioneel-Tendermanager-2022.pdf

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de brochure via onderstaande knop.

Post-HBO Professioneel tendermanager

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de brochure via onderstaande knop.

  Intervisie

  Een belangrijke manier van leren van elkaar zijn intervisie gesprekken. Door met collega's te praten over gelijkwaardige uitdagingen, leer je niet alleen reflectie toe te passen op de eigen manier van werken en handelen, maar ook hoe anderen dit aanpakken. In de training opgedane kennis en vaardigheden kunnen hierin als spiegel worden ingezet. We plannen gedurende de opleiding drie intervisie sessies in groepen van maximaal 5 deelnemers.

  Coaching

  We trainen met als doel het zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten. En de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Om dit goed te begeleiden is coaching belangrijk. Daarbij draagt coaching bij aan het toepassen van de opgedane kennis en vaardigheden uit de trainingen. Coaching vergroot daarmee het leerrendement van het programma. Gedurende de opleiding volg je individueel een aantal coaching gesprekken.

  Community

  Je doet het niet alleen. Samen met een vaste groep deelnemers start je het programma. Weliswaar van verschillende bedrijven, met verschillende teams en met verschillende expertisegebieden. Maar wel met een gezamenlijke doelstelling. En dus zetten we in op het maximaal benutten van de kennis en ervaringen onderling. Door zowel online als offline een actief community programma te organiseren.

  Hoe ziet de training eruit?

  Schrijf je in: Post-HBO Professioneel tendermanager

  Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

   Startdatum en locatie

   Start

   3 april 2023

   Locatie

   Lijnden

   Nog 8 plekken beschikbaar

   Programma 3
   Programma 3
   Programma 3
   Programma 3

   Bekijk minder startdata 2

   Wat andere deelnemers zeggen over de trainingen van Brickton

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

    M

    Onze programma's

    Download brochure

     Download brochure