PROFESSIONEEL TENDERMANAGER

Tenderen is een vak. Alleen hoe word je opgeleid tot tendermanager? Dat bepaal je zelf in ons modulair programma ‘Professioneel Tendermanager’. Ontwikkel jezelf in je rol en win meer tenders.

Voor wie is deze training?

Het belang van goede tendermanagers groeit binnen organisaties. Welke keuzes maak je als onderneming tijdens het tenderproces? Wat voor tenders passen bij jouw bedrijf en wat kun je daadwerkelijk uitvoeren? Daarnaast moet je ook nog eens kiezen waar je je tijd aan besteedt. Met de tracks van het programma Professioneel Tendermanager ontwikkel jij de kennis om de juiste antwoorden te geven op alles thema’s binnen tenderen. Volg je alle drie de tracks, dan behaal je een officieel Post-HBO certificaat.
Brickton is dé development hub van de bouwbranche. Waar professionals samenkomen. Om te leren. Te trainen. Om zich te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je leert de skills die nodig zijn om een professionele Tendermanager te zijn.

Leren van én met elkaar

De groep en het netwerk van andere alumni geeft je de gelegenheid om te sparren, te reflecteren en samen te groeien.

Post-HBO opleiding

Volg je alle tracks, dan sluit je de opleiding af met een officieel Post-HBO certificaat.

Als succesvol tendermanager weet jij hoe je de kennis en kunde rondom het tenderpoces in de praktijk kunt toepassen.

https://programma.brickton.nl/wp-content/uploads/2022/06/Informatiebrochure-Professioneel-Tendermanager-Tracks-2023.pdf

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de brochure via onderstaande knop.

PROFESSIONEEL TENDERMANAGER

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de brochure via onderstaande knop.

  Hoe ziet de opleiding eruit?

  De opleiding Professioneel Tendermanager is een modulair programma. Je kiest zelf welk track je wel en welk track je niet volgt. Je begint wel altijd met een vaste basis: een kick-off en een eerste training. Vervolgens bepaal jij zelf welke route je aflegt en hoeveel tracks je volgt. Volg je de volledige opleiding dan ontvang je een korting en een officieel Post HBO-certificaat.

  Intervisie

  Een belangrijke manier van leren van elkaar is via intervisiegesprekken. Door met mededeelnemers te praten over een gelijkwaardige uitdaging, leer je niet alleen te reflecteren op de eigen manier van werken en handelen, maar ook hoe anderen dit aanpakken. Wat je in de training leert, zet je meteen in. Wij begeleiden de intervisiesessies. Daarmee trekken we een parallel naar de trainingen, om voor iedere deelnemer het meest uit het programma te halen.

  Coaching

  We trainen met als doel het zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten. En de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Om dit goed te begeleiden is coaching belangrijk. Daarbij draagt coaching bij aan het toepassen van de opgedane kennis en vaardigheden uit de trainingen. Coaching vergroot daarmee het leerrendement van het programma. Gedurende de opleiding volg je individueel een aantal coaching gesprekken.

  Community

  Deze opleiding volg je niet alleen. Je gaat samen met een groep deelnemers aan dit programma beginnen. Weliswaar van verschillende bedrijven, met verschillende teams en verschillende expertisegebieden. Maar met een gezamenlijke doelstelling. En dus zetten we in op het maximaal benutten van de kennis en ervaringen onderling. Door zowel online als offline een actief community programma te organiseren.

  Schrijf je in: PROFESSIONEEL TENDERMANAGER

  Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

   Wat andere deelnemers zeggen over de trainingen van Brickton

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

   Onze programma's

   Download brochure

    Download brochure