FUNDAMENT CONCEPTUEEL BOUWEN

Met het Ontwikkelparcours van het programma De Bouwstroom willen we nieuwbouw verbeteren, innovatie op gang brengen, versnellen en kosten besparen. Maar bovenal ervoor zorgen dat er voldoende betaalbare woningen voor huurders beschikbaar zijn. Deze grote opgave vraagt om een andere manier van werken. De inspiratietraining het Fundament Conceptueel bouwen is een belangrijke eerste stap in deze transitie.

Voor wie is deze training?

Deze driedaagse training is ontwikkeld voor professionals in de bouw die over willen gaan op conceptueel bouwen. In deze inspiratiereis ontdek je wat conceptueel bouwen is en de voor- en nadelen ervan. Maar ook de ambities en de vooroordelen over deze nieuwe manier van werken. Je maakt kennis met alle facetten die belangrijk zijn om over te gaan op conceptueel bouwen. Wat betekent dat voor jouw organisatie? En wat betekent dat voor jouw eigen rol? Ook ga je op roadtrip naar het product. Je bezoekt met elkaar een fabriek en woningen.
Brickton is dé development hub van de bouwbranche. Waar professionals samenkomen. Om te leren. Te trainen. Om zich te ontwikkelen.

Kennisdrager zijn

Jij bent de medewerker binnen de organisatie die een goed beeld heeft van wat conceptueel bouwen is.

Voorloper zijn

Je weet anderen te inspireren om over te gaan tot conceptueel bouwen binnen jouw organisatie.

Leren van én met elkaar

Je bent niet alleen. Je kunt leren van anderen die ook dezelfde ontwikkeling meemaken. Dit geeft ruimte voor reflectie en elkaar beter maken.

Het ontwikkelparcours is een initiatief van

Het ontwikkelparcours is een initiatief van

https://programma.brickton.nl/wp-content/uploads/2022/06/Informatiebrochure-Het-Fundament.pdf

Wil je meer weten over het programma? Download dan de brochure via onderstaande knop.

FUNDAMENT CONCEPTUEEL BOUWEN

Wil je meer weten over het programma? Download dan de brochure via onderstaande knop.

  The gap game

  Deze interactieve game wordt ingezet om je het verschil te laten ervaren tussen traditioneel bouwen en conceptueel bouwen. Met elkaar evalueer je de verschillen in tijd, maar ook in kwaliteit, flexibiliteit en beleving. Welke verschillen zie je terug in de samenwerking, de helderheid in de verschillende processen en de regie?

  The experience tour

  Binnen de driedaagse training wordt in samenwerking met NCB een experience tour georganiseerd. In deze roadtrip naar het product bezoek je een woningbouwproject, een woningfabriek en/of een toeleverende industriepartner. Op deze manier krijg je meer gevoel bij het productieproces en het product.

  De NCB toolbox

  Ook de NCB toolbox wordt onder de aandacht gebracht in deze training. Hierin gaat het onder andere over de woonstandaard, de conceptenboulevard en format uitvraag. Maar ook het PvPE en hoe je daar naar kunt kijken. Specifieke vragen die je hebt kunnen hieraan worden gekoppeld.

  Hoe ziet de training eruit?

  Schrijf je in: FUNDAMENT CONCEPTUEEL BOUWEN

  Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

   Startdatum en locatie

   Locatie

   Lijnden

   Nog 10 BESCHIKBARE PLEKKEN plekken beschikbaar

   Programma 3
   Programma 3
   Programma 3
   Programma 3

   Bekijk minder startdata 2

   Wat andere deelnemers zeggen over het Fundament Conceptueel Bouwen

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

    M

    Onze programma's

    Download brochure

     Download brochure