IMPACTVOL LEIDINGGEVEN

Goed leiding geven is een vak. Dat kan je leren. Dit ontwikkelprogramma is speciaal voor (aankomend) leidinggevenden.

Voor wie is deze training?

Ben jij de professional in de bouwsector die zich bezighoudt met leidinggeven? Ongeacht in welke fase van je carrière je zit, deze opleiding is er voor jou! Of je nou al ervaring hebt en je verder wil ontwikkelen. Of wanneer je in de startblokken staat om deze nieuwe functie uit te voeren. Jij leert hoe je professioneel en impactvol leidinggeeft aan jezelf en aan je team.

Totaalprijs voor dit programma: €5.950,- excl. btw.
Brickton is dé development hub van de bouw-branche. Waar professionals samenkomen. Om te leren. Te trainen. Om zich te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Leer de skills die nodig zijn om een goede leidinggevende te worden.

Ondersteunend leidinggeven

Leer de rol aan van de ondersteunende leidinggevende en laat je team optimaal functioneren.

Leren van én met elkaar

Je bent niet alleen. Je kunt leren van anderen die ook dezelfde ontwikkeling meemaken. Dit geeft ruimt voor reflectie en elkaar beter maken.

Je weet hoe je professioneel en impactvol leidinggeeft aan jezelf en aan je team.

https://programma.brickton.nl/wp-content/uploads/2023/06/Informatiebrochure-De-leidinggevenden-School-september-2023.pdf

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de brochure via onderstaande knop.

IMPACTVOL LEIDINGGEVEN

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan de brochure via onderstaande knop.

  Kick-off

  Een goed begin is het halve werk: tijd om kennis te maken. Met elkaar en de trainer. We kijken naar het programma en gaan aan de slag met de Looped Learning Mindset workshop.

  Intervisie

  Een belangrijke manier van leren van elkaar zijn intervisie gesprekken. Door met collega's te praten over gelijkwaardige uitdagingen, leer je niet alleen reflectie toe te passen op de eigen manier van werken en handelen, maar ook hoe anderen dit aanpakken. In de training opgedane kennis en vaardigheden kunnen hierin als spiegel worden ingezet. Parallel aan de laatste 4 trainingen van de opleiding volg je met elkaar intervisie.

  Coaching

  We trainen met als doel het zelfinzicht in eigen gedrag, attitudes en drijfveren te vergroten. En de professionele effectiviteit te ontwikkelen. Om dit goed te begeleiden is coaching belangrijk. Daarbij draagt coaching bij aan het toepassen van de opgedane kennis en vaardigheden uit de trainingen. Coaching vergroot daarmee het leerrendement van het programma. Gedurende de eerste fase van de opleiding volg je individueel een aantal coaching gesprekken.

  Hoe ziet de training eruit?

  Schrijf je in: IMPACTVOL LEIDINGGEVEN

  Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

   Wat andere deelnemers zeggen over de trainingen van Brickton

   Vragen?

   Meer weten over dit programma of nog vragen? Neem dan contact op met Lajos Walbeek via lajos@brickton.nl of laat een belverzoek achter.

    M

    Onze programma's

    Download brochure

     Download brochure