Brickton's Vierdaagse ‘23

De uitdagingen in de bouwsector zijn groot en divers. Wij pakken ze aan. In Brickton’s Vierdaagse ‘23 behandelen we vier grote thema’s. We inspireren, dagen uit en laten zien hoe we de veranderingen samen aanpakken om jou en je organisatie toekomstklaar te maken.

Voor wie is deze training?

Willen we de bouwsector toekomstklaar maken, dan moeten we dat samen doen. Onze vierdaagse maakt daarom geen onderscheid tussen de deelsectoren in de bouw. De grote uitdagingen raken ons allemaal. In deze Vierdaagse ontwikkel je jezelf. En daarmee je organisatie. Door veranderprocessen beter te begrijpen en uit te dragen aan de mensen om je heen. Kortom: Brickton’s Vierdaagse ‘23 is voor hen die klaar zijn om uitdagingen aan te gaan.
Brickton is dé development hub van de bouwbranche. Waar professionals samenkomen. Om te leren. Te trainen. Om zich te ontwikkelen.

INSPIRATIE

Laat je inspireren door interessante sprekers op verschillende thema’s.

ONTWIKKELING

Verbeter je skills en maak jezelf én je organisatie klaar voor de toekomst.

NETWERKEN

Investeer in je netwerk tijdens onze lunches en netwerkborrels.

LEREN MET ÉN VAN ELKAAR

Je bent niet alleen. Je leert tijdens de trainingen ook van anderen die dezelfde ontwikkeling doormaken.

TIJDENS BRICKTON’S VIERDAAGSE ’23 LEER JE UITDAGINGEN AAN TE GAAN, KANSEN TE PAKKEN EN DURVEN TE VERANDEREN.

https://programma.brickton.nl/wp-content/uploads/2023/06/BR_PROGRAMMA-VIERDAAGSE_V3.pdf

Wil je het hele programma van Brickton’s Vierdaagse ’23 zien? Download dan de onepager via onderstaande knop.

Brickton's Vierdaagse ‘23

Wil je het hele programma van Brickton’s Vierdaagse ’23 zien? Download dan de onepager via onderstaande knop.

  SPREKERS BRICKTON’S VIERDAAGSE ‘23

  THEMA’S

  VERDIENEN AAN DUURZAAMHEID

  Bestaande ondernemeningen verduurzamen doe je niet van de een op de andere dag. Zeker niet in de bouw. Verduurzamen is investeren. In apparatuur, je wagenpark, verlichting. En het is de truc om er onder aan de streep mee te besparen. Hoe? Door je businesscase mét moderne materialisering en productietechnieken duurzaam aan je je klanten aan te bieden. Verduurzamen is dus investeren. Hoe je aan duurzaam ondernemen verdient, leer je hier.

  MENS IN ORGANISATIE

  De bouwsector kent een krappe arbeidsmarkt. Nieuwe medewerkers op de juiste manier selecteren én investeren in behoud van eigen mensen is van groot belang. Nu meer dan ooit. Investeer in de ontwikkeling van mensen en investeer in hun verbinding met de organisatie. Medewerkers die beter verbonden zijn met hun werk, verbinden zich ook sneller met de missie, visie en identiteit van een bedrijf. Binden en boeien dus. Hoe je dat doet? Met goed leiderschap en door goed in dialoog te zijn over de kwaliteiten en talenten van je mensen. Hoe je goed leiderschap toepast en de juiste keuzes maakt, leer je op dag twee.

  DIGITALISERING

  Jaarlijks honderdduizend woningen bouwen en vijftigduizend woningen verduurzamen. Dat is een van de uitdagingen die we als bouwsector komende jaren hebben. Tegelijkertijd zijn er de energieopgave en de materiaaltransistie. Uitdagingen die vragen om een andere, efficiëntere en innovatievere manier van samenwerken. De ontwikkeling van nieuwe, digitale technologieën komt op het juiste moment. Want digitalisering maakt het mogelijk om de ambities realiseren. Linked data, digital twins en kunstmatige intelligentie. Hoe helpt de digitalistering ons?

  TRENDS EN ONTWIKKELING

  De bouwsector is groot. Een van de grootste industrieën ter wereld en ze lijkt maar langzaam te veranderen. Maar is dat ook zo? Of is de verandering die de sector doormaakt niet zichtbaar genoeg? Met nieuwe technologieën, trends en ontwikkelingen gaan veranderingen sneller. Innoveren, digitaliseren, industrialiseren en nieuwe vormen van samenwerken. Vier thema’s waarin de sector de komende jaren verandert. Om de productie te stimuleren en concurrerend te kunnen blijven. Hoe we hierop in kunnen spelen?

  Schrijf je in: Brickton's Vierdaagse ‘23

  Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.

    M

    Onze programma's

    Download brochure

     Download brochure